Když blbost kvete a něco k tomu od mocných

Archiv příspěvků od 1.1.2007

Když blbost kvete a něco k tomu od mocných

Příspěvekod Fini » sob črc 31, 2010 9:28 am

Tři tlachající blonďaté grácie.......
Svatba ve Věcech veřejných. Bárta si vzal Klasnovou

Čím podrobněji sleduji plky-kecy tria blondým z Keců veřejných, tak si kladu otázku, zda opravdu jde jenom o kouzlo nechtěného či systemovou otázku generační a ...........

Dámičky Kočí, Peak a Klasnová toho zatím moc kloudného neřekly. Kromě asertivních šklebů do medií a navozování dojmu "nových "větrů spíše připomínají velice svižné VĚTRY před průjmem samotným !

Začnu od začátku - nejdříve dotyčná Klasnová coby chvilková star VV nosící se jako pětka do záložny vyhekla něco v tom smyslu, že v parlamentní jídelně vaří blafy a že bude chodit kamsi do špičkové restaurace .
Madam - až trochu vychladnete z pocitu -já poslední spravedlivá a první po Bohu -, tak si zajdou za kancléřem PS a nechají si předložit seznam návštěv, které se v parlamentu stravovaly. Pak jim možná bude umožněno v poloze pomocé servírky tyto lidi pozorovat a zjistěj, coje noblesa a naleštěné buranství ! Capito ?

Pak se zase ta druhá zvaná Peak nechala slyšet, že závodní jídelna v parlamentu vypadá jako v restaurace roce 1975. Jelikož tato frajlinka je ročník narození 1976 je opravdu humorné i z pohledu prenatální psychologie, jak vnímala v roce 1975 coby nasciturus vybavení jídelen ???!!!!!!!

Holčička -25 let - jménem Kočí to vzala zostra již od samého počátku svého zvolení do parlamentu. Nejdříve začala kecat o tom, jak by měla vypadat armáda ČR. Dokonce se "pochlubila, že jí radí její dědeček -tuším kolem 75 let -. On nějak rukoval za Čepičky, pak ho v roce 1969 vyšoupli coby reakcionáře a v roce 1990 byl rehabilitován a je členem toho, co zůstalo po Vojenské obrodě. Mám jenom obavu, že vybavení a složení vojsk se od roku 1969 trochu změnilo a po roce 1990 akorát armáda řešila věci, jak dohledat rozkradené jegrovky za Dobrovského či málem-sestřelení letadla Baudyšem !!!
Této dívence se "snažil" něžně oponovat -"jakýsi" armádní generál Šedivý a já bych ji jenom doproučil,a´t se podívá nejenom na geografickou, ale hlavně geopolitickou mapu Blízkého a Středního východu a zabrzdí ve svých snech o invazi do Persie. On by Vietnam blahé paměti mohl býti jenom výletem do MŠ v celkových následcích pro invazní či okupační jednotky !

O víkendu to zase rozbalila v tom smyslu, že by mohla po uplynutí mandátu kandidovat na presidenta - jesltliže se osvědčí a voliči budou PRO ! Ono stačí zalistovat v takové zdánlivé drobnosti jako je ÚSTAVA ČR a zjisti, jaká je věková hranice pro pasivní volební právona presidenta, odečíst od toho svůj věk a zjisti, že má více jak dvě pětiletky čas !!!!! Ovšem nejvíce mne dostala, když tvrdila s vážnou tváří, že už když si jako malá /sic/hrála, že její panenka nebyla žádnou Barbie,ale presidentkou !!!!
Já si v jeho /čo to tárám / v jejím věku hrál raději na Indiány !
Fini

Re: Když blbost kvete a něco k tomu od mocných

Příspěvekod Fini » sob črc 31, 2010 9:41 am

Pane Huml, ono někdy méně je více .................

Mám tak trochu dojem pane Huml, že se spíše předvádějí ONI !
O projevéné hlouposti, kdy jste "kritizoval" vyznamení kolínského policisty -který odmítl uplatek -aniž by jste znal okolnosti jsem již psal a zasla vašemu vedení. To že nidko ani neškyt mne vcelku nepřekvapuje - nejsem blondýna, používám vlastní hlavu a těžko ze mne bude kdy oportunista !
Dole přiložený článek coby další vaše mediální šou je spíše o Vás - o vaše mvnitřním rozpoložení - než o práci dopravní policie a jejím veliteli plk. Tržilovi. Já opravdu nemám potřebu hltat coby zpitomnělý goj mediální průjmy všeho druhu a dokonce s nimi polemizovat !
Mne velite ldopravní police napsal svoje stanovisko a to je pro mne validnější než vaše hezké rečičky pro dav !
Ono jste toho zase toliko neřekl - možná by stačilo, kdyby jste pr ozačátek si nechal zaslat strukturu typu nehod s obětí na životech a pak by i Vám "expertovi"docvaklo, že jich více jak 50 % způsobil ksindl, který prostě na nic nedbá a četník na každé křižovatce je prostě nesmyslem !!§

To žejste strávil u policie více jak 30 let a začal od piky a dotahl to až na velitele služby krajského stupně je sice chvályhodné, že Vás zlikvidovali -to víme také -ale Ono kverulovat a být oportunní je opravdu k ničemu a kromě dělání šaška promiskuitním novinářům stejně ničemu nepomůžete !!!!

Zaspali a teď se převádějí, zlobí se Huml z VV

Praha - Policie tento víkend provádí velkou bezpečnostní akci. Přichází však trochu s křížkem po funuse. První prázdninový víkend totiž „dopraváci" evidentně zaspali. Vždyť během pěti dnů na našich silnicích
zahynulo 26 lidí. S tím, že dopravní policie pochybila, souhlasí i dopravní expert a poslanec Věcí veřejných Stanislav Huml, informovaly Parlamentní Listy.
„Já jsem nikdy nebyl příznivcem velkých bezpečnostních akcí typu Kryštof, zvlášť když přicházejí až po tragických číslech. Připadá mi to, že ty monstrózní akce se spíš pořádají pro mediální zviditelnění," řekl Stanislav Huml, který byl za stranu Věci veřejné zvolen do sněmovny za Středočeský kraj.
„Ten první prázdninový víkend policie situaci podcenila. Nemusela pořádat zrovna hlášenou bezpečnostní akci, ale na silnicích mělo být vidět více policistů. Nechci kritizovat, ale na hlavních tazích jich bylo a stále je málo. Tam by prostě měli být vidět," dodal bývalý šéf středočeské dopravní policie.
Pomohly brutální tresty
Ve vyspělých zemích Evropské Unie je dopravních s tragickým koncem výrazně méně než u nás. „K velkému snížení nehodovosti a především smrtelných úrazů došlo tam, kde se do toho vložil stát
a zavedl doslova brutální tresty. To je příklad Velké Británie, ale i Slovenska
. Pokuty za hrubé porušení předpisů jsou téměř likvidační. V Británii to však mělo obrovský dopad na snížení nehodovosti," sdělil Huml.

Česká republika podle dopravního experta šla na půl cesty. „Zavedli jsme bodový systém, který eliminuje piráty mezi řidiči. Není to však taková šoková terapie, výsledky jsou a budou v dlouhodobějším horizontu. Ale dá se říct, že ta naše koncepce už své výsledky začíná přinášet."
Šéf dopravky zůstane
Na ministerstvo vnitra nastoupil Radek John, Humlův stranický kolega. Změní se tím nějak situace v práci dopravní policie? „Jsem v meziresortní komisi a dostal jsem za úkol podílet se na určité reorganizaci dopravní policie. Šéf dopravní policie Leoš Tržil na svém místě zůstane, není důvod jej měnit," prozradil Huml.
Fini

Příspěvekod Fini » sob črc 31, 2010 9:45 am

Toto přinesl Kolínský Press - Huml kritizoval odměnu policistovi

Bývalý šéf dopravních policistů, pak soukromý dopravní expert a dnes novopečený poslanec za Věci veřejné Stanislav Huml kritizoval v MF udělení finanční odměny pro policis...tu Miroslava Skoupého z kolínského dopravního inspektorátu za to, že nahlásil pokus o úplatek. Jak jsme již vícekrát psali, případ se stal 17. května v obci Přistoupim, kudy 20letý řidič projížděl rychlostí 101 km/h. Když mu dopravní hlídka chtěla udělit pokutu, pokusil se policisty uplatit finanční hotovostí ve výši 5 tis. Kč, aby přestupek neřešili a navrch údaj z radaru smazali. Policisté však úplatek odmítli a věc nahlásili. Před 14 dny byl Miroslav Skoupý finančně za tento čin odměněn. "Všechno, co pomůže eliminovat úplatky, je samozřejmě dobré. Ale uplácet policisty státními penězi za to, že jsou neúplatní, to mi přijde už poněkud na hraně s morálkou," komentoval postup Policie Stanislav Huml.

Pane Huml. vzpomínám si na Váš příběh u dopravní policie a vím, že jste se vzepřel jednání nadřízených, které zřejmě přineslo někomu i něco do kapsy.Přesto jsem názoru, že dnes coby člen českého parlamentu /tím netvrdím, že jste si mentálně polepšil/ mohl více odpoutat od křivd minulých a pronášet dosti podjaté soudy !
To že jste po odchodu z Policie se stal díky svým schopnostem a jisté PR vcelku známou osobou a toto uměl i přeměnit v tom smyslu, že tuším Vaše dcera je zaměstnankyní TV Nova je sice pěkné a asi zde někde jsou kořeny, že jste součástí souboru lidově zvaného modelinková agentura vedená křivopřísežníkem a tím co viděl / když chtěl/ a sponzorovaným úspěšným černým šerifem !
Víte zvolíte-li obdobný postup v bývalé konírně A.z Vladštejna, která se přeměnila v něco -co trochu připomíná maštal a trochu veřejný dům - pak Vám garantuji, že během krátké doby uvidíte toliko bizardností, že sahnete po soukromé zbrani a zastřelíte se !
To není řešení - naposledy to udělal v listopadu 1989 jistý plk. Bečvář, za první republiky za naprosto jiných okolností jeden mjr- legií u sochy Sv. Václava coby protest proti politice jistého tatíčka, ve vypjatých dnech Mnichova četnický velitel Sokolova- Falknova po vyklizení tohoto území a pak tuším v roce 1919 legionářský plk. Švec !
Vaše pojetí etiky je silně utilitaristické a téměř dotaženo v duchu Hegelovy teze - dobré je vše, co je užitečné ! Jezuité byli pragmatičtější - účel světí prostředky ! Ono bohužel neopatrné zacházení s morálkou ala Aristoteles může dospět nejenom k utilitarismu, ale i etaismu a pak už jste krůček od mravní prostituce ! Ona tato eroze je latentní, ale velice rychlá, POZOR na TO !!
Ono Vám asi uniklo, že okresní policejní ředitel v Kolíně dal v dnešní době svým podřízeným jasně najevo, že dobrá práce bude odměněna, špatná trestána a vnímavější veřejnosti implicitně formou nepřímé profylakxe sdělil, že je lepší při chycení za ruku stahnout krovky než házet rameny !
Víte, ono je to asi týden, kdy podobná osádka VW transporteru kolínské dopravky a vozidlo zdejšího OO POlicie dopadly na velice precizní pomoci černého šerifa jedné z bank pachatele loupeže v této bance a za použití výstražných výstřelů mu dali najevo, že jím držená střelná zbraň může býti též jeho "koncem " !
Ono to není každý den, dotyční policisté snad neměli ani neprůstřelné vesty, ale ukázali, že v případě krajnosti jsou schopni nasadit i život v duchu přísahy a k tomu slouží i Vámi kritizované od jejich nadřízených !

Kronus Jaroslav - Kolín,
Fini

Příspěvekod Fini » sob črc 31, 2010 9:47 am

Ladislav Jakl
Ladislav Jakl (* 17. prosince 1959) je ředitel

Od: vrana2077@seznam.cz
Komu: ladislav.jakl@hrad.cz
...Předmět: zaslání
Datum: 12.7. 2010, 16:50 - dnes v 16:50

Dobrý den tajemníku,

dovoluji si Vám zaslat tento e-mail coby jistou reflexi Vaší činnosti a vnímání obecně Vás coby tajemníka presidenta ČR .
Lze obecně konstatovat, že jste vnímán kontraverzně a to ve smyslu dikce mediokracie. Vaše vystupování je bezesporu determinováno skutečností, že jste tzv, mužem současného presidenta a že v mnoha případech z pohledu streamu jdete za čáru je pro mne jistým signálem, že věci jsou O.K.
Jste dle mého soudu něco jako libertím či libertán, pro evropské vnímání ani jako národní liberál starého střihu.
Trochu s Vámi nesouhlasím v podpoře SSO, ale jde asi o to, že nejste opovědný za zkarikování původní idee SSO makroúčetním a politikým dilentantem v čele této strany.
Na můj vkus jste trochu trochu více "ándroš", ale to je jenom prosím soukromé vnímáníčko, které nic nemění na celkovém spíše kladném hodnocení apriori !
Obdivuji Vaší odvahu, která s jistou formou provokace dovede mnoha maloměšTákům zvednout mandle a jinak pocuchat jejich mírně "havloidní" míru vkusu či spíše nevkusu!
Jsem názoru, že spolu s dr. Hájkem a dr. Weiglem patříte k tomu, co lze označit za thin thank , který v ČR coby ztělesnění Kocourkova patří k tomu lepšímu.
Mnoha zdaru a děkuji za ztrávený čas čtením moji zprávičky !

Kronus Jaroslav - Kolín

Od: vrana2077@seznam.cz
Komu: Jakl Ladislav <Ladislav.Jakl@hrad.cz>
Předmět: RE: zaslání
Datum: 12.7. 2010, 17:01 - dnes v 17:01

Děkuji za prompní odpově´d. Na FB mám místo fota nick Josefa Švejka a coby bývalý Republikán se držím zásady npor. Lukáše- buďme ČEši, ale nikdo to nemusí vědět.
Téměř dokonalÁ superarbitrace pro BLBOST mne naučila být tak trochu smějící se bestií, člověkem upřimným a přitom nevlezlým....
ALE OPRAVDU SI vÁŽÍM SOUČASNÉHO PRESIDENTA A JEHO TEAMU. pŘI JEHO NÁVŠTĚVĚ KOLÍN NA MNE KOUKAL JEHO BODYGUARD JAKO NA ZJEVENÍ, KDYŽ V RUCE DRŽÍCE ZEMSKOU VLAJKU JSEM ŽÁDAL O PODPIS JEHO OSOBY A JÍM STŘEŽENÉHO MUŽE O PODPIS NA FOTCE , KDE JE NAPSÁNO vÁCLAVE STOJÍME ZA TEBOU A VEDLE FOTA PÁNĚ PRESIDENTA JE ZDE STANDARTA JEHO ÚŘADU !
jEŠTĚ JEDNOU DĚKUJI ZA ČAS A NASHLEDANOU !

> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: Jakl Ladislav <Ladislav.Jakl@hrad.cz>
> Předmět: RE: zaslání
> Datum: 12.7.2010 16:54:11
> ----------------------------------------
> Dobrý den.
> Děkuji pěkně, to jste mě velice šetřil.
> Zdraví
> L. Jakl Zobrazit více
Fini

Příspěvekod Fini » sob črc 31, 2010 9:52 am

# ------------ Původní zpráva ------------
# Od: <vrana2077@seznam.cz>
# Komu: <rsdp@mvcr.cz>,
# Kopie:
# Předmět: zaslání
# Datum: 24.7.2010 13:26:53
# ----------------------------------------
# Servus pane řediteli,
#
# používám pozdravu kriminálního rady vacátka, kterého toliko geniálně
ztvárnil
# herec a umělec vskutku národní pan Jaroslav Marvan.
# Tak jsem zachytil na netu, že dnes lidé ve vaší podřízenosti vemou šturmem
ten
# šveinerai na komunikacíh našeho banán-státu.
# Dovolím si jako přirozený skeptik vyslovit filozofovo - marnost nad
marnost, vše
# je MARNOST. Sice někteří mírně neinformovaní novináři mluví o masových
# Kryštofech coby následování v odkazu křišťálového Standy na pátou
kolo´tuka
# Grosse, ale věřte mi - s idskou blbostí roubenou na sebestřednost a
nekázeň Vaši
# lidí nic neudělají, kdyby si nohy uběhaly !!!
#
# Měl bych pro příště jeden námět ka zamyšlení -kromě dopraváka bude na
silnici
# přítomen HROMOTLUK zvaný těžkooděnec. Ten v helmě a s brokovnicí na zádech
# nejdříve ukáže prištiženému neukázněnci něco fotek z DN, odkud to odvážejí

# pohřebáci po kouskách a pak mu strčí leták, na kterém bude následující
KRESBA -
# dvě zblbla sedící za volantem aut stojích vedle sebe ukazují na HŘBITOV v
dáli a
# s tupým úsměvem skřehotají - KDO TAM BUDE DŘÍV ????!!!!!!!!!!
#
# S pozdravem Policie opravdu není popelář společnosti, to je psychiatrie ,
# kriminál a funebráci
#
# Jaroslav Kronus - Kolín, kverulant, poťouchlík, lokální variace Švejka
# Zobrazit více
Fini

Příspěvekod Fini » sob črc 31, 2010 9:56 am

Od: Tržil Leoš <trzil.leos@mvcr.cz>
Předmět: Re: zaslání
Datum: 26.7. 2010, 17:23

...

Dobrý den, děkuji za Vaši reakci, plně s Vámi souhlasím, problém
je v tom, že většině novinářů to nevysvětlíte. Víte velice sám, že
svět je rád klamaná. Rozhodně nadále odmítám akce typu Kryštof,
každý region si naplánoval akce, nikdo z Prahy nic nenařizoval, jen
byl sdělen součet.

Jediná akce, kterou jsem vyhlásili je akce zaměřená na autobusy v
rámciˇ celé ČR a je to v souvislosti s mezinároní akcí v rámci
mezinárodní spolupráce TISPOL. . Bohužel je smutné že novnáře zajímá
kolik je akcí, ale ne to co se běžně dělám co dělají a jak se
chovají řidiči.
Před prázdninami jsem poslouchal kritiku, jak se může policie chlubit
poklesy nehodovosti, pravdou je, že policie jen zveřejnila čísla
vývoje. Ale dnes je kritizována jen policie.

Je to pořád dokolečka, kriticky ale musím uznat, že na
některých útvarech to ale není ideální a ne všichni dělají vždy co
mají.
Novináři jsou novináři.

Děkuji za reakci.
S úctou
plk. Tržil

To: <trzil.leos@mvcr.cz>
Sent: Monday, July 26, 2010 12:58 PM
Subject: FW: zaslání

-----Original Message-----
From: vrana2077@seznam.cz [mailto:vrana2077@seznam.cz]
Sent: Sunday, July 25, 2010 9:46 AM
To: rsdp@mvcr.cz
Subject: Fwd: zaslání

Poklona pane šiditelííííííííííí,

dovolím si v duchu švejkoviny a klaunství doplnit včerejší zaslání . Jestli
mne pamě´t neklame, tak k dnešnímu dni je cca 100 nebožtíků na českých
silnicích od počátku prázdnin. Vaše inicitativa typu skupinový Kryštof je
ctihodná ale já ještě rozvedenu proč mírně pošetilá !
Když byl kdysi MV dr. Sokol, velice trefně řekl - že policie není popelářem
společnosti. Nakonec to jsem již psal včera.
Ono opravdu kdyby se Vaši podřízení na hlavě točili, tak takovým nehodám
jako je vjetí zpitomnělého cyklisty o půlnoci do protisměru na dálnici,
omotávání se kolem stromů nevycválaných spratků vracejícíh se z diskoték ze
So na Ne či včerejší "ponoření " se do rybníka jednoho i s autem opravdu nic
nenadělají ...........
Nakonec proč ta hysterie a následná aktivita - za cca 14 dní budou výše
uvedení pouze součástí statistiky - nic více !!!
Včera večer jsemsi vzpomněl na jeden vcelku přilehavý vtip, který je už
dosti fousatý ! V Americe přijede chlápek s bourákem do servisu a říká -
hele Jime, když jedu přes okresní město tak cca 80 mailí za hodinu, tak mi
motor u auta střílí a přitom dle servisní knížky může jet o cca 30 mailí
více . Podívej se mit na to !
Mechanik Jim to skoukne, přejede diagnostikou i vlastním okem a říká - hele
Johne, motor je O.K. ,ale mám obavu, že to střílení bude Okresní
šerif................

S pozdravem Kéž by nám pán Bůh zdravého rozumu zachovati ráčil

Kronus Jaroslav - Švejk , poťouchlík, kverulant a ...............

Dovoluji si míti ještě jeden námět k zamyšlení - je udajně málo dopraváků ,
kterým se kdysi říkalo OŘD . Jsem názoru, že by bylo dobré se spojit s
ředitelem ÚBOZu a nechat vytypovat nějaké vhodné modely, co májí rádi
pravou ruku výše než hlavu či jiné skopičiny podobného typu.
Po provedené ideové deratizaci spolky lži-humanistů a provedeném výcviku či
přímo drilu pod vedením veteránů z misí , pana Berouska a regulovčíků by
tito mohli býti vzorními regulovčíky křižovatek.
Oni mají rádi pohyby rukou i nohou, know-how jim natlučou do hlav již
uvedení a sečvičí a jestli se nepletu, tak ruční povel k zastavení vozidla
policistou je téměř identický jako arijský pozdrav !
Spojí se dobré s užitečným a Je TO
Fini

Zpět na ARCHIV